Schema’s, plaatsing en loting verwijderen in de Online Toernooi planner
Ontdek hoe je schema's plaatsingen en lotingen kunt verwijderen in de Online Toernooi Planner
1. Schema's, plaatsing en loting kan je ook weer verwijderen door te klikken op 'Schema
leegmaken'.

2. Kies vervolgens voor "Deelnemers". De uitslagen worden dan automatisch aangevinkt.
Klik vervolgens op 'opslaan'. Let op, je moet wel iets hebben aangevinkt voordat je op
'opslaan' kan klikken.

3. Het schema is nu weer leeg. Om het schema te verwijderen en de plaatsing weg te
halen, klik je weer op 'indeling'. 
4. Klik in indeling op "Schema's".
5. Klik vervolgens op het pijltje naar beneden achter een schema.

6. Kies vervolgens op "Verwijderen".
7. Klik op "Bevestigen" om het schema echt te verwijderen.

8. Het schema is nu weg.

9. Je kan ook de plaatsing verwijderen.
Dit doe je door weer terug te gaan naar 'Registraties' in indeling.

10. Klik op het pijltje rechts van een speler. 
11. Ga vervolgens met je muis op 'Status' staan en kies voor 'Geen'.
12. De plaatsing is nu verwijderd. Je kan dit ook voor de andere speler doen.
FAQ:
Ik kan het aantal personen die ik kan plaatsen niet aanpassen.
- Je kan de plaatsing verwijderen bij de spelers en het nogmaals proberen. Je kan als het
goed is nu wel meerdere spelers plaatsen.